HTML

Két céggel élnek együtt 62 négyzetméteren Koch Ödönék. A Gidófalvy utca 17. I/3-ban van bejegyezve az egykor Tóth József által irányított MSZP-s pártcég, a Lehel Ingatlanforgalmazó Kft. és Hiszékeny Dezső alpolgármester néhai Bt-je is.
Annak ellenére, hogy Koch Ödönnek jelentős vállalkozói múltja van (6 cégben volt tulajdonos) nem sikerült meggazdagodnia. Egész eddigi életében lepusztult panelházakban élt, de erről majd egy külön posztban írunk.
Amióta a Lehel Kft-nek és a Nívó-kút Bt-nek nincs telephelye, az iratőrzés hivatalos helye Koch Ödönék 62 négyzetméteres otthona lett. Szegény Ödön amikor bemegy reggel a fürdőszobába beretválkozni, régi akták néznek farkasszemet vele. Aludni sem tud rendesen, mert az ágy mellett ott áll hegyekben a sok könyvelési dosszié. Már a ruhásszekrényben sincs sok hely, mert a múlt emlékei, dokumentumai mindenhol ott vannak.
A megoldás Ödönék számára egy családi ház lenne, ott elférne a sok céges irat. De ezt Ödön nem engedheti meg magának, mert még soha nem volt polgármester, csak vállalkozó.

 

Címkék: koch ödön

komment

süti beállítások módosítása