HTML

Sorozatunkban több részletben bemutatunk egy hangfelvételt, amely Szanyi Tibor kampánystábjának üléséről készült, még az első forduló előtt. A mostani részben Szanyi kifejti, hogy nem basztatják a pártban, de a Kovács Lászlónak volt azért egy genyó megjegyzése. Továbbá Szanyi Tibor saját stílusában elmondja, hogy sok lesz a munka és „ még a pöcsünkről is folyni fog a víz.”

„Hála a jó istennek, most kivételesen mindenki mellettem áll a párton belül elnököstül mindenestül. Hát igaz motyognak, de ettől függetlenül legalább nem basztatnak, egyedül a Kovácsnak volt egy genyo megjegyzése.
-Melyik Kovácsnak?

-Kovács Lászlónak

-Ő a csajával foglalkozzon! (közbekiabálás)

-Nem ő elkezdte magyarázni, hogy jó ez a gázáremelés, …ezt így kell csinálni.
-Ez hülye (közbekiabálás)…

Na még annyi van, hogy holnap nagy valószínűsséggel minden híradóra kiterjedő megszólalás az nagyon fontos, az nagyon sok embert utolér, illetve még egy esti sztori és éjfélkor így levágjuk a média dolgokat és hétfő éjfélig nix. Tehát részünkről csendes lesz az ünnep. Ellenben jövő héten, kedd, szerda, csütörtök, péntek, négy nap, az ami borzasztó erőfeszítést igényel. Mindenkit kérem, hogy négy napig pihenjen. Mindenki halassza el, ha szabad kérnem a saját házasságát, temetését és nem tudom mi mindent, mert a pöcsünkről is fog folyni a víz. …. Még a hölgyek pöcséről is fog folyni a víz.

…folyt.köv.

Címkék: szanyi tibor

komment

süti beállítások módosítása